نشست اساتید دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر با استاد برجسته برق دانشگاه UM مالزی

نشست اساتید دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر با استاد برجسته برق دانشگاه UM مالزی

رئیس مركز تحقيقات و مطالعات دانشكده برق و الكترونيك واستاد برجسته دانشگاه مالايای(UM)) مالزی در بازدیدی از دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود آمادگی خود را برای همکاری همه جانبه با این دانشگاه اعلام کرد .

در دیداری که پروفسورمحمد مقومی  رئیس مركز تحقيقات و مطالعات دانشكده برق و الكترونيك و استاد برجسته دانشگاه مالايای(UM)) مالزی از دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با اعضای هیات علمی دانشکده برق و کامپیوتر این دانشگاه داشت گفت: با توجه به گزارشات ارائه شده پتانسیل های علمی این دانشگاه را مطلوب دیدم و آماده ام تا در زمینه تخصصی خودم همه گونه همکاری را با دانشجویان و اساتید این دانشگاه داشته باشم .

وی افزود : می توان در زمینه های علمی موضوعات مورد علاقه ای را از داخل ایران به خارج از کشور و یا برعکس مرتبط کرد تا بهتر بشود روی آن ها برنامه ریزی شود .

مقومی خاطرنشان کرد : ما می توانیم در زمینه مجلات علمی و همچنین تاسیس پژوهشکده همکاری خوبی با دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود داشته باشیم .

رئیس مركز تحقيقات و مطالعات دانشكده برق و الكترونيك مالزی بیان کرد : کارهای علمی بسیار خوبی در داخل کشور انجام شده است و سوال اینست که چرا باید در کنار این تحقیقات علمی ارزشمند گاهی از برندهای خارجی استفاده شود .

دکتر احمد دزیانیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود هم ضمن ارائه گزارشی از وضعیت علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود گفت : رویکرد جدید دانشگاه به سمت ارتباط با صنعت و ایجاد پژوهش هایی است که به درآمدزایی بیانجامد و الحمد لله موفقیتهای خوبی در این زمینه بدست آمده که نمونه بارز آن تشکیل یک شرکت دانش بنیان و دهها طرح برون دانشگاهی کاربردی است که رتبه این دانشگاه را در کشور جزو دانشگاههای برتر کرده است .

در این دیدار پروفسور مقومی به سوالات اساتید دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود در زمینه های علمی و پژوهشی پاسخ داد.

• پنجشنبه 17 مهر 1393
0 نظر

چهارشنبه 26 مهر 1396 . 09:02 .